Huidtherapie Regio Tilburg

Huidtherapeuten

Huidtherapie Regio Tilburg bestaat uit een samenwerking tussen huidtherapeuten van acht praktijken in Tilburg en omgeving. Op deze pagina vindt u per huidtherapeutische praktijk een overzicht op welke behandelindicaties zij zich richten.

Neem contact op

Kies je huidtherapeut

Huidtherapie Vitaal

Huidtherapie Vitaal is een paramedische praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie. De praktijk heeft twee locaties, waarvan de hoofdvestiging zich in gezondheidscentrum Koolhoven in de Tilburgse wijk de Reeshof bevindt. Tevens is er een locatie in Gilze. In de praktijk zijn 2 huidtherapeuten werkzaam: Nigella van Bijnen- van Heijst (tevens eigenaresse van de praktijk) en Dide Jansen.

In 2007 is Nigella afgestudeerd als verpleegkundige, destijds wilde zij zich graag verder specialiseren in o.a. huidproblemen en is in 2013 afgestudeerd als huidtherapeut. Gezien haar brede achtergrond als verpleegkundige op de afdeling chirurgie en polikliniek dermatologie in het Tweestedenziekenhuis heeft Nigella veel ervaring met het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de nazorg bij borstkanker.

Bij Huidtherapie Vitaal kunt u terecht voor behandeling van uiteenlopende huidproblemen, adviezen en huidproducten.
Verder is microneedling een veel uitgevoerde behandeling binnen de praktijk met prachtige resultaten bij littekens en algehele huidverbetering.

    Biedt de volgende behandelingen aan