Huidtherapie Regio Tilburg

Huidtherapeuten

Huidtherapie Regio Tilburg bestaat uit een samenwerking tussen huidtherapeuten van acht praktijken in Tilburg en omgeving. Op deze pagina vindt u per huidtherapeutische praktijk een overzicht op welke behandelindicaties zij zich richten.

Neem contact op

Kies je huidtherapeut

Huidprof

U kunt bij ons terecht in het St. Elisabeth ziekenhuis op de eerste verdieping van de medische boulevard. Aangezien we werkzaam zijn in het ziekenhuis zijn de lijnen kort met specialisten, verpleegkundigen en behandelen we ook op verpleegafdelingen binnen het ziekenhuis. Voor Judith Tak-Stuijk geen onbekend terrein gezien haar verpleegkundige achtergrond. Daarnaast is er nog een vestiging in Polikliniek Etten-Leur, onderdeel van het Bravis ziekenhuis.

Sinds 2006 past Judith Tak-Stuijk huid-, oedeem- en laserbehandelingen toe binnen het St. Elisabeth ziekenhuis. Hierbij wordt ze ondersteunt door 2 geregistreerde huidtherapeuten.

We hebben veel ervaring op het gebied van oedeem- en littekentherapie bij oncologische patiënten, daarnaast zijn we aangesloten bij het paramedisch team voor hoofd- en hals oncologie. Tevens beschikken we over de specialisatie medische en cosmetische pigmentatie (dermatografie).

    Biedt de volgende behandelingen aan