Huidtherapie Regio Tilburg

Huidtherapeuten

Huidtherapie Regio Tilburg bestaat uit een samenwerking tussen huidtherapeuten van acht praktijken in Tilburg en omgeving. Op deze pagina vindt u per huidtherapeutische praktijk een overzicht op welke behandelindicaties zij zich richten.

Neem contact op

Kies je huidtherapeut

Monique C.M. Coomans Huidtherapeute

In 1997 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute en begon een praktijk aan huis in Tilburg. In 2003 heb ik mijn Bachelor Huidtherapie gehaald en tevens het certificaat voor de specialisatie Dermatografie (medische tatoeage).

Per 1 augustus 2017 sluit ik mijn praktijk aan huis en ga me uitsluitend bezighouden met de Dermatografie. Dit doe ik op verschillende locaties, o.a. polikliniek Plastische Chirurgie ETZ Elisabeth in Tilburg

Medische tatoeage is het aanbrengen van pigmenten (inkten) in de huid d.m.v. heel snel op en neer bewegende naaldjes.                             
Dat gebeurt altijd op medische indicatie.

 

 

Mogelijke indicaties
Bij alopecia Wenkbrauwen
Na chemo Wenkbrauwen
Schisis Lipcorrectie
Littekens Camoufleren (indien lichter dan de huid)
Na borstreconstructie Tepel en tepelhof

 

 

De behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

Voor meer informatie of afspraken kunt U telefonisch contact opnemen. Ik heb bewust niet voor een eigen website gekozen omdat ik veel waarde hecht aan persoonlijk contact. Zo kan ik iedereen de individuele informatie geven die men nodig heeft.                                                                                             Omdat ik alleen werk kan ik tijdens behandelingen de telefoon niet aannemen. Daarom adviseer ik om altijd naam en telefoonnummer in te spreken, zodat ik op een geschikter moment contact met U op kan nemen.

    Biedt de volgende behandelingen aan